Nauraviihdelogo
KESKITY JUHLINTAAN JA HAUSKANPITOON-
NAURAVIIHDE HOITAA LIKAISEN TYÖN!

Me Nauraviihde Oy:ssä tiedämme, mitä tanssiva kansa haluaa. Me tiedämme, mitä juuri Sinä tarvitset. Jo lähes vuoden kokemuksella ohjelmapalvelu Nauraviihde Oy on buukannut maamme korkealaatuisimpia artisteja ja esityskokonaisuuksia räätälöityinä juuri Sinun tarpeisiisi! Juhlit sitten syntymäpäiviä, häitä, bar mitzvahia tai hautajaisia, riittää soitto Nauraviihde Oy:hyn, ja me hanskaamme loput, kuitilla tai ilman!

Sivustoamme selatessasi saatat luonnollisesti ihmetellä: miten ihmeessä Nauraviihde Oy:llä on rahkeita kaupata näin kovan kaliiberin artisteja näin puhkikaluttuun hintaan. Yhtiömme konseptissa ei ole mitään salaisuutta, ja kerromme sen ilomielin teille tässä. Nauraviihde Oy:n toiminta perustuu nimittäin vanhaan, jo antiikin Roomasta tuttuun systeemiin, jossa pitkällisellä pulhauksella on saatu aikaan tämän ajan mukainen, vähintään yhtä sopijaosapuolta tyydyttävä sopimusformaatti. Kun ylimääräiset kulut, mm. soittajien liksat, bensa- ruoka- ja hotellikustannukset sekä muu kaikenlainen tilaajaa rasittava lakisääteisyys on saatu minimoitua, Nauraviihde Oy on pystynyt kiilaamaan ohjelmatoimistobisneksen kärkeen ainutlaatuisella, omalla tariffi- ja välityspalkkiosysteemillään, jossa voitat juuri Sinä, tilaaja/järjestäjä!

Tutustu alla olevaan yhtyeluetteloomme, joka elää ja muuttuu koko ajan. Kenties jo huomenna Sinun suosikkisi löytyy luettelosta, ja jos ei, mikäpä estää Sinua tekemästä ehdotuksia listalle? Sinä ehdotat, me lähetämme saman tien miehemme hoitamaan asiaa! Miksi tilata juhlaohjelmat suoraan esiintyjiltä itseltään, kun voit hoitaa homman helpommin, varmemmin ja ennen kaikkea halvemmin Nauraviihde Oy:n kautta!

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron ja noin kuusi settiä musiikkia, mikäli ei toisin mainita. Myöskään juhlapaikan perifeerisyys ja äänentoisto ei ole ongelma: poikamme matkustelevat erittäin mielellään ja lainailevat pa-laitteitaan niitä tarvitseville!
Erkki Nurkkala

Nauraviihde Oy:n
rakastettu johtaja Erkki Nurkkala (yllä) on alusta saakka ollut isällisellä kädellä luotsaamassa yhtiönsä komeettamaiseen tuhkimotarinaan suomalaisessa ohjelmapalvelu- bisneksessä. Ilkeät ja kateelliset tahot ovat esittäneet viime vuosina hyvinkin vakavia syytöksiä aina veronkierrosta rahanpesuun, mutta nämä tuo pitkän linjan entinen  tanssimuusikko kuittaa leppoisasti: "Nauraviihde Oy on kuin kala vedessä: kun sen tiputtaa puusta, niin aina se jaloilleen putoaa".

Nauraviihde Oy:n ja arvostettujen suomalaisten tanssilavojen välille sidotut koalitiot takaavat sen, että edullinen humppa soi lavoillamme ensi kesänäkin!

Nauraviihde Oy on mukana myös ensi kesänä ensimmäisen kerran televisioitavan Foxin Valtias - kilpailun järjestelyissä. Loppukilpailussa on tänäkin vuonna mukana monta Nauraviihde Oy:n artistia, eli älkääpä unohtako katsoa, niin pysytte mukana siinä, missä mennään!
Lastaajasta tanssimuusikoksi ei ole pitkä matka, muttei toiseenkaan suuntaan: tilatessasi tämän keskipitkän linjan puoliammattilaisista kootun yhtyeen, saat tilaisuuteesi kymmenen setin verran iloista hunppaa ja hilipatia ilman taukoja! Ryyppäämättömyystakuu, palamattomat viikset. Mitä muuta voi tilaaja toivoa?
Veikko Mononen
Agenttilintulogo

Tätä teidät on kuitenkin soittolistoin aivopesty haluamaan, eikö vain? Alkuillasta Yölintua, loppuillasta Agentsia? Nämä sällit hallitsevat kummankin tyylilajin, ja tarvittaessa kosketinsoittajalta löytyy hanurisaundi suvivalssintoivojia varten.
Agenttilintu


Pori (Jazzien aikana!), Helsinki, Tukholma, DTM, Pallin lava, Tammajärven Tuhnumäki… siinä CV:tä kerrakseen. Tämä yhtye on kiertänyt melkein kaikki paikat, mitä tansseissatallaaja vain kuvitella saattaa. Kokemusta on, ja jonakin päivänä saataneen myös soittimet.
Huom! Yhtyeen tukitili OP 567890-12345. Muistakaa, että jo sadalla eurolla tanssimuusikko saa basson.

4M1F


Närpiö on jo menettänyt sydämensä, ja on vain ajan kysymys, milloin koko muu Suomi! Kirjanpitäjän hommat saivat Connylta jäädä, kun rantaruotsalaiset duurishufflet tempaisivat mukaansa. Mikäli on matti kukkarossa, mutta vikingarnaa tekisi silti mieli, tyydy jäljitelmään, saat naissolistinkin kaupan päälle!
Conny Nesquik Band


Tämä yhtye noudattaa uutta, sensaatiomaista, Nauraviihde Oy:n patentoimaa konseptia: yleisö saa äänestää huonoimman soittajan lavalta pois joka tauon aikana, ja settien alussa pudonnut jäsen saa improvisoiden laulaa, mikä meni pieleen. Sinun juhliesi loppumetreillä lavalla on yleensä enää 1-2 ihmistä, mutta sillä ei ole enää merkitystä, koska tuolloin kaikki ovat kuitenkin jo niin ”juhlakunnossa”: voi sitä hauskan määrää!
The Robinson Band


Juri Pöllänen ja Pervo Magnusson (ei taiteilijanimiä) tekivät sen taas: koskaan aikaisemmin pelkkä basso ja percussiot eivät ole kuulostaneet näin hyviltä! Alun perin 20-henkinen porukka (Huoneistokeskus-tiu) on kutistunut pikku hiljaa Jurin oikukkuuden seurauksena, mutta mihin tarvitaan muita, kun tunnelmaa luomassa on kaksi kuningassoitinta, joista kummallakin voi släpätä?
GoGoBongoBassCombo


Entinen korkeushyppääjä, juontaja, Keskustan kunnanvaltuutettu, solarium-yrittäjä, gay-ikoni… kukapa voisi unohtaa Paula Hammond-Rhodesia (os. Kurtzweil)? Kolme kuukautta kestäneen kilpailutuksen tuloksena Nauraviihde Oy on vetänyt pisimmän korren ja saanut viime vuoden kohutuimman yhtyeprojektin talliinsa. Tilaa ennen kuin loppuu!
Paula ja Pattitilanteet


Puskaradio on toiminut 20 vuoden aikana niin, ettei tätä yhtyettä ole oikeastaan tarvinnut edes myydä, kiitos ainutlaatuisen ohjelmiston, kokeilevan lavaesiintymisen ja uskomattoman keikkatahdin. Timo Kommosen (oik.) johtama yhtye heittää parhaimmillaan jopa kaksi keikkaa vuodessa, ja ensi kesäkuuksi näyttäisi olevan tulossa se toinen.
Kalle Karlsson


Nauraviihde Oy:llä on tarjota esiintyjiä myös pienimuotoisempiin, 10-50 hengen tilaisuuksiin. Veneskosken (takarivi, toinen vas.) hienovaraisen yhtyeen erikoisuutena on ruokailun ja/tai kahvin aikana soitettava taustamusiikki. Myös toiveet otetaan huomioon, mikäli tilaaja toimittaa soittajille nuotit viim. kaksi viikkoa ennen sovittua esiintymistä.
Sami Veneskoski


Ehdonalainen on ohi, Kaarle Åman saa taas keikkailla! Suosittu turkulaistrio liehuu lavoilla iloisempana ja energisempänä kuin ruohoset konsan, ja uusin single, upea jenkkaversio Anne Mattilan tutuksi tekemästä kappaleesta Enkeleitä onko heitä on saanut ihan kivasti radiosoittoa. Varaa ennen kuin hinta nousee!
Kaarle Åman


Ällös anna vocalistin nuoren olemuksen hämätä, sillä täältä tulevat masurkat, polkat, poloneesit, jenkat ja kikaput perinteiseen malliin niin, etteivät lattiat voi olla täyttymättä. Kuudennessa setissä rockia, discoa ja sanbaa.
Huom! Keikan kesto viisi settiä, joista Camilla mukana kahdessa keskimmäisessä. Yhtyeellä oikeus lopettaa soitto, mikäli joku kuittailee solistin nimestä.
Camillas Band


Morsiamet ja tyttäret piiloon, sillä Tekijämiehet ovat jälleen täällä, parin vuoden keikkatauon jälkeen. Kalle ”Kielari” Jokelan (toinen vasemmalta) luotsaama terästrio takaa sen, että juuri Sinun syntymäpäivissäsi / häissäsi aitaa kaatuu, tannerta tömisee ja banjoa soi!
Huom! Max. kaksi settiä, keikkapaikalla oltava lukittava takahuone

Tekijämiehet
DUO TUUPANEN & JAARLA

Rymättylän reilukerholaisilla menee lujempaa kuin koskaan! Monet varmasti muistavat yleisönsä ottamisen hallitsevan duon Kuoreveden kalamessuilta 1997: humppa sujuu edelleen, halvalla lähtee, ja nykyään bassossa mukana myös d-kieli, yleisön pyynnöstä! Pidä kiirettä tilaamisen kanssa, pojilla on tyhjiä viikonloppuja enää elo- ja syyskuulle!
Tuupanen&Jaarla


Puolalaiset tanssimuusikot ovat taas täällä ilahduttamassa ravintolayleisöä ja kitsaita yrittäjiä hiljaisemman 90-luvun jälkeen! Nauraviihde Oy:llä on kunnia saada tarjota tämä polakkipoppoiden parhaimmistoon kuuluva laatukokoonpano. Yhtyeen johtajan lisäksi kolme jäsentä on käynyt Varsovan surullisenkuuluisan pop-konservatorion laivamuusikkolinjaa, ja tarvittaessa nämä pojat myös transponoivat sekä moduloivat!
Huom! Tilaajan järjestettävä paikan päälle ateria sekä teippiä mahd. rumpukalvojen hajoamisen varalta

Mrozekband


Ikämies- veteraani- ja senioritilaisuuksiin tarvittavaa sofistikoituneisuutta! Seniiliys on tipotiessään, kun Nauraviiihde Oy:n luottoyhtye pääsee vauhtiin, soittaen jopa 50 vuoden kokemuksella wanhaa jaskaa, taatusti paremmin kuin monet ikätoverinsa. Stig Mojanderin "liidaama" mannermainen yhtye soveltuu mitä parhaimmin vaativalle tilaajalle, jolle perussoinnut eivät riitä, vaan ysejä ja kolmiatoista sen olla pitää!
BigBand
TapiokansaLogo

Hän on täällä tänään: tanssiyleisön ja muusikoiden rakastama hyväsydäminen samettikurkku ja -tomaatti, hän, jonka orkesteriin soittajat jonottavat kilvan! Tästä henkisesti tasapainoisesta joviaaliuden perikuvasta on vaikea olla pitämättä, eivätkä hänen taitonsa rajoitu ainoastaan lauluun: hän on myös huippuluokan sanoittaja ja säveltäjä.Vaatimattomalla ja nöyrällä asenteellaan hän takaa tilaajalle täyden 6-7 setin ohjelmiston! Suomen Mukavin Mies 2005!
Tapio Kansa
The Esturbators
Tämä nailonlankaporukka on saanut yleisönsä liekkeihin jo kahden kuukauden mittaisen tiukan keikkailuputken ajan, ja nyt pojat ovat päässeet Nauraviihteen leipiin! Tutun näköisiä soittajia, eikö? Kyllä vain: saimme heidät sopimusteitse muuttamaan tahdittoman nimensä suurta ja ostavaa yleisöä miellyttävämmäksi. Entinen The Disturbatorshan se siinä!
Esturbators
MIKAEL MENSCHENBAUM JA
AVANTGARDISTISET DENTISTIT

Se alkoi Nastolan Hammaslääkäriyhdistyksen puolivillaisena vitsinä, mutta kun pojat saivat vielä Lionseilta (yhdistys) lainakitaristin, lähti vierimään bändimuotoinen lumipallo-ilmiö, joka ei vieläkään ole osoittanut hidastumisen merkkejä. Jo puolen vuoden ajan tämän soitannollisesti alati petraavan rautalankapohja(la)is-ohjelmistoisen hauskuuttajaporukan konsertit on myyty loppuun viimeistä paikkaa myöden, olivat ne sitten muovea tahi amalgaamia!
Mikael Menschenbaum