Voi veljet: löysit tiesi

JANNE KUUSISEN KAUAN-KADOKSISSA-
OLLEIDEN VELJIEN
kotisivulle!

Syyskuussa 2010 tuli kotisivujeni päivityksessä aivan odottamattomia mutkia matkaan. Sain nimittäin tietää,
että minulla oli veljiä! Äitini oli pyrkinyt salaamaan asian viimeiseen asti, mutta kun hän sai vihaisia "Siellä-se-vaan-pimppaa-omaa-kotisivustoaan-eikä-ilmoita-meille-mitään" - soittoja äpärälapsiltaan, oli aika kertoa karvas totuus. Pahinta tässä oli tietysti se, että mikäli en huomioisi kauan-kadoksissa-olleita-veljiäni omalla kotisivullani, niin siitä seuraisi raskaita oikeustoimia. Näin ollen tämän sivun on oltava mukana, tai muuten tulemaan kärsimään sanctiot. 


JANNE KUUSISEN VELJET:

eusebius

MOI! Olen
EUSEBIUS KUUSINEN!


Olen 33-vuotias pienyrittäjä: minulla on kodinkoneliike Hämmäisissä. Nuoruudessani olin myös autokauppiaan tsupparina, ja häneltä kuulin suurimman osan niistä rasvaisista jutuista, joista olen hyvin kuuluisa. Tuo ylläoleva
kuva on itse asiassa hyvin
huono: ruma paita ei tee
oikeutta miehiselle olemuk-
selleni.
sauli


SAULI KUUSINEN


Olen Jannea pari vuotta
vanhempi, ja olen ehtinyt tehdä elämässäni jo aika paljon. Olen ollut töissä mm. päiväkodissa ja parturissa. Nykyisin asun USA:ssa. Käyn kolme kertaa viikossa näyttäytymässä paikallisella lelutehtaalla, missä ällösöpöjen pehmolelujen suunnittelijat saavat minusta kuulemma inspiraatiota.

alex


ALEX KUUSINEN


Olen Jannesta syntymän yhteydessä erotettu, monasti Sir Roger Mooreksi luultu siamilaiskaksonen. 6-vuotiaana lensin keinusta suoraan päin koiran- heisipuuta, minkä takia 90% kasvoistani on nykyisin pelkkää plastiik- kaa. Saatatte havaita leikkausarpia vasemman silmäni vieressä, ja saumat ovat niin tiukkoja, että pystyn kommunikoimaan vain tekstitse!

kake


KAKE KUUSINEN


mä oon kuulemma kaikkein nuorin veli. musta tulee parin vuoden päästä putkiasejtaja. mun nimi on oikeesti kari, mutta kaverit voi sanoa kake vaan. toi etuhammas multa meni kun sellanen högfors huitas siitä kpärpästä jakarilla. heh
tervesiä äitelle, villasukat alkaa loppua 

TONY KUUSINEN

Mä sanon heti tässä välissä, ettei tarvitse mulle ruveta.Mikkihiiret tulee mulle selittään, että ne tietäis paremmin kun mä, mutta hopsista vaan kun herra Rystynen hoitaa hommat. On se sitte kiva mennä mammalle itkee kun on gandheilla takaraivot asvaltissa.

Veli 6

TAHKO KUUSINEN


Mietin kahdesti, pitäisikö minun ylipäätään osallistua tällaiseen hömpötykseen, mutta kun on sukututkimuksesta kyse, niin olen aina käytettävissä. Yrittäjä minäkin, antiikkikauppias nimittäin. Koirakin minulla oli, mutta se söi liikkeessä vanhan rautaristin ja tukaui siihen, hurttaparka.

Veli 7

Terve! Olen ESKO SALMINEN. 
Olen tuttu mm. Aleksanterin teatterin komedianäytelmästä Välkky ja Pölkky. Lisäksi olen tehnyt lukuisia elokuvarooleja, joista mainittakoot vaikkapa "Tähdet kertovat, komisario Palmu" ja "Marraskuun harmaa valo".

Veli 8

JORMA KUUSINEN


Mää olen vähän tavallisen holja jätkä kuulkaa: kerranki avasin mammalle oven! Työmarkkinatuella ja nuudelimentaliteetilla tässä muuten elelen. Silloin tällöin teen kanssa Sauli Niinistö- kaksoisolentokeikkaa, kun Saulille sattuu tulemaan päällekkäisbuukkaus.

pääsivulle